Skredworkshop

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Lofoten Turlag, DNT Fjellsport Lofoten

Målgruppe

Både erfarne og ferske «toppturister» er velkomne, kravet er at du har gått grunnkurs skred eller har mye erfaring med ferdsel i brattere terreng. I tillegg må du ha lyst til å lære mer om skredtematikken gjennom diskusjoner og erfaringsdeling med andre.

Hva er en skredworkshop?
Det er et mye deltakerstyrt arrangement og er en videreføring fra et grunnleggende skredkurs. Vi skal gruppevis jobbe mer aktivt med planlegging og gjennomføring av tur. Viktige elementer er terrengvurderinger, skredfarevurderinger og legge opp rutevalg etter de rådende forhold og gruppa man skal på tur med.   En veileder sikrer at det skjer i trygge former og at deltakerne blir bevisst på sine vurderinger og skredkunnskaper.

Det skal også være ei helg med mye bra skikjøring. Det blir spennende turer hver dag og kveldene går med til gjennomgang og diskusjon av dagens tur, turplanlegging neste dag, god mat, hygge og alt annet som er med på å gjøre en skihelg så bra som mulig!

• Velkommen og info om helgen
  • Kort innledning
  • Turplanlegging i grupper

• Topptur i grupper + oppsummering
  • Felles middag
  • Felles turplanlegging

Søndag:

• Topptur i grupper + oppsummering
  • Hjemreise

Gullesfjord

• 2800 kroner for medlemmer av DNT
  • 3200 kroner for ikke-medlemmer
  • Prisen inkluderer turer med instruktør hver dag, overnatting og felles middag på lørdagen (også i år får vi denne middagen servert!)
  • Kursavgift faktureres.

Krav til deltagere
Grunnkurs skred eller mye erfaring med ferdsel i bratt terreng vinterstid.

Kontaktinformasjon:

Turledere: